Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Erkan Petekkaya : Erkan Petekkaya Actors Turkish Actors Celebrities / Erkan petekkaya (_erkanpetekkaya) в твиттере.

Erkan Petekkaya : Erkan Petekkaya Actors Turkish Actors Celebrities / Erkan petekkaya (_erkanpetekkaya) в твиттере.. He is on the list of famous and handsome actors. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı. Fenerbahçe lisesi'nden mezun olan erkan petekkaya, koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. Erkan petekkaya/эркан петеккая запись закреплена. Anadolu üniversitesi devlet konservatuarı'nı kazanan erkan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır.

Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında, elazığ'da dünyaya geldi. En son erkan petekkaya haberleri anında burada. Erkan petekkaya resmi facebook sayfası twitter.com/_erkanpetekkaya. Erkan petekkaya (_erkanpetekkaya) в твиттере. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında güzel günler dizisiyle devam etti.

Erkan Petekkaya S Feet Wikifeet Men
Erkan Petekkaya S Feet Wikifeet Men from pics.wikifeet.com
Didem petekkaya ile evli olan başarılı oyuncunun cem cano petekkaya isminde bir evladı var. Son dakika erkan petekkaya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı'nı kazanan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında. 11 aralık 1970, elazığ), oyuncu. Aslen diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ da doğdu. 11 aralık 1970, elazığ), türk oyuncudur. 1994 ylında kamera şakası programı ile. Didem petekkaya ile 2003 yılında dünya evine giren yakışıklı oyuncunun bu evlilikten bir de cem cano isminde erkek çocuğu oldu.

Didem petekkaya ile evli olan başarılı oyuncunun cem cano petekkaya isminde bir evladı var.

1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. Boyu 1.89 cm, kilosu 78, burcu ise yay'dır. Erkan petekkaya kırmızı oda delikanlı sadi karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Biz ve ortaklarımız çerezler gibi teknolojiler kullanıyoruz ve size en iyi çevrimiçi hizmeti sunabilmek adına internet tarama verileri topluyoruz. Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında elazığ'da dünyaya gelmiştir. Born 11 december 1970) is a turkish actor. Eğitim hayatını mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, sonrasında bostancı ortaokulu, fenerbahçe lisesi ve anadolu üniversitesi devlet. Erkan petekkaya boyu, kaç yaşında? Diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ doğumlu olan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı'nı kazanan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında. 11 aralık 1970, elazığ), türk oyuncudur. En son erkan petekkaya haberleri anında burada. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı.

Erkan petekkaya (born 11 december 1970) is a turkish actor. Didem petekkaya ile evli olan başarılı oyuncunun cem cano petekkaya isminde bir evladı var. He is on the list of famous and handsome actors. Ünlü oyuncu erkan petekkaya bu hafta i̇bo show'un özel bölümünün konuklarından biri. Born 11 december 1970) is a turkish actor.

Acun Ilicali Icin Senin Kanalinda Oldugum Icin Utaniyorum Diyen Erkan Petekkaya Ya Tugba Ekinci Den Sert Tepki Son Dakika Magazin
Acun Ilicali Icin Senin Kanalinda Oldugum Icin Utaniyorum Diyen Erkan Petekkaya Ya Tugba Ekinci Den Sert Tepki Son Dakika Magazin from foto.sondakika.com
Diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ doğumlu olan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında güzel günler dizisiyle devam etti. Erkan petekkaya is a turkish actor who has appeared in many turkish drama serials. Boyu 1.89 cm, kilosu 78, burcu ise yay'dır. Son dakika erkan petekkaya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bu yolla içerik ve reklamları. Erkan petekkaya, dizi ve sinema oyuncusu. Erkan petekkaya/эркан петеккая запись закреплена.

Erkan petekkaya hakkında bilinmeyenler 2004 yılında didem petekkaya ile olan evliliğinden bir oğlu oldu.

Fenerbahçe lisesi'nden mezun olan erkan petekkaya, koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. Didem petekkaya ile evli olan başarılı oyuncunun cem cano petekkaya isminde bir evladı var. Erkan petekkaya, 1993 yılından beri kadrolu devlet tiyatroları oyuncusudur. His wife name is didem petekkaya they married in 2003. Gel dese aşk‏ @geldeseaskatvde 28 мар. He is on the list of famous and handsome actors. Her delikanlı dizisinin seyyar kahramanı. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı'nı kazanan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında. Bu yolla içerik ve reklamları. Erkan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. 11 aralık 1970, elazığ), oyuncu. Erkan petekkaya/эркан петеккая запись закреплена.

Born 11 december 1970) is a turkish actor. Erkan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında güzel günler dizisiyle devam etti. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır.

Erkan Petekkaya Nin Utaniyorum Cikisina Kerimcan Durmaz Dan Cevap Geldi
Erkan Petekkaya Nin Utaniyorum Cikisina Kerimcan Durmaz Dan Cevap Geldi from d.arti49.com
Erkan petekkaya, dizi ve sinema oyuncusu. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı'nı kazanan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında, elazığ'da dünyaya geldi. En son erkan petekkaya haberleri anında burada. He is on the list of famous and handsome actors. Her delikanlı dizisinin seyyar kahramanı. Diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ doğumlu olan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir.

1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır.

184 220 tykkäystä · 798 puhuu tästä. Didem petekkaya ile 2003 yılında dünya evine giren yakışıklı oyuncunun bu evlilikten bir de cem cano isminde erkek çocuğu oldu. Her delikanlı dizisinin seyyar kahramanı. 10.06.2021 14:33 tuğba ekinci annesiyle pozlarını paylaştı! Erkan petekkaya boyu, kaç yaşında? Biz ve ortaklarımız çerezler gibi teknolojiler kullanıyoruz ve size en iyi çevrimiçi hizmeti sunabilmek adına internet tarama verileri topluyoruz. Erkan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında güzel günler dizisiyle devam etti. Bu yolla içerik ve reklamları. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 tarihinde elazığ'da dünyaya geldi. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı. Hem oyunculuğu hem sesi ile kendine hayran bırakan erkan. Gel dese aşk‏ @geldeseaskatvde 28 мар.